Reconnective Healing®

Reconnective Healing, o Sanació Reconnectiva, és una forma de sanació a la qual tenim accés per primera vegada al nostre planeta.

És una interacció tangible amb una Intel·ligència d'una altra dimensió.

L'espectre de freqüències al qual accedeixes durant una sessió de Sanació Reconnectiva es manifesta en forma d'Energia, Llum i Informació.

– Ens reconnecta amb la plenitud de l'Univers i alhora amb la plenitud de l'ésser que som.

– Les nostres vides es fan molt més coherents i equilibrades.

– Es reestructura l'ADN danyat.

– Les nostres cèl·lules comencen a emetre nivells de llum més alts.

El Dr. Eric Pearl va ser el primer a tenir accés a aquestes freqüències en 1993 i des de llavors es dedica a expandir-ho pel món i a ensenyar la forma d'interactuar amb elles.

Els beneficis de Reconnective Healing són quantificables, mesurables i significatius:

Reconnective Healing t'ofereix sanació física, mental, emocional i espiritual.

És accessible de forma senzilla i directa, sense procediments ni rituals complicats.

Qualsevol persona pot aprendre a interactuar amb aquestes freqüències.

Pots llegir els estudis científics aquí.

Reconnective Healing® no és una teràpia ni un tractament. No competeix ni substitueix cap tractament mèdic o psicològic. És un canvi a la teva vida. Promou la teva capacitat de sanar-te a tu mateix i d'assolir el teu màxim potencial en totes les àrees de la teva vida. L'experiència ens mostra que la interacció amb les freqüències de Reconnective Healing® té un impacte positiu en la teva salut, les teves relacions, la teva carrera professional i la teva economia.

És un regal que se'ns està oferint als éssers humans perquè puguem despertar de forma més fàcil, ràpida i fluïda.

COM ÉS UNA SESSIÓ DE RECONNECTIVE HEALING ®

Reconnective Healing es facilita en sessions de 30 minuts. La pots rebre de forma presencial o a distància. No necessites cap preparació especial, només estar disposat a rebre sense expectatives, permetent que t'ajudi allà on ho necessitis.

TESTIMONIS

Susana

«La experiencia resultó ser el abandono de una mochila muy grande. De la noche a la mañana se disolvió la emoción del rencor que llevaba a cuestas desde la infancia. Rencor hacia mis padres. El perdón se manifestó solo, sin hacer nada. Como algo natural. Ahora me relaciono con mis padres desde la aceptación y desde el corazón. Ahora sé que les acepto y que todo aquello que me atormentaba y me producía ira se ha evaporado. A su vez ellos parecen estar más cómodos en mi presencia y nuestra relación es más natural. También han pasado cosas en estos días. Están viniendo a mí personas y situaciones que me están ayudando a entender cuál es el contrato que tengo con esta existencia y presiento que transito ahora por el sendero correcto, el que finalmente me va a llevar al autoconocimiento pleno de mi misma. La vida no es intentar atrapar mariposas si no contemplar su belleza y dejarlas ir.»

Rosa

El meu Camí amb la reconexió el resumiria en 3 etapes:

  1. Sessions: entrada de energia intensa amb sensació que recolocaven interiorment el meu cos (organs, musculs…), amb eliminació de dolor i visió agradable de 2 essers al meu costat.
  2. Temps de replantejament vital (pensaments, emocions, visions d’un mateix i de la propia vida).
  3. Reconexió amb la meva font, es a dir, amb jo mateixa. Me permet una vida més equilibrada i feliç. Sempre amb un treball interior d un mateix.

Gràcies Alicia

CATALA