FAQ sobre la Reconnexió Personal

¿Com són les sessions de la Reconnexió Personal?

Es realitza en dues sessions presencials separades, al menys, per una nit de descans, i com a màxim per 72 hores. Cal dormir entre les dues sessions, perque puguis relaxar-te i gaudir del teu procés.

És recomanable que durant els dies en que rebis la teva Reconnexió Personal i al menys 15 dies després, no rebis cap teràpia energètica. Aquestes pràctiques no afectaran a la teva Reconnexió, però sí que podria interferir en l’experiència de com està transformant la teva vida.

¿Quant duren les sessions?

Necessites reservar 60 minuts aproximadament per cada sessió. Destinarem entre 30 i 45 minuts a que rebis l'activació de les teves línies i punts energètics a la llitera, i la resta a la preparació i a que tinguis temps d'incorporar-te al teu ritme després de la sessió. Si et ve de gust podràs compartir amb mi la teva experiència.

Quin és el meu paper durant la sessió?

Activaré les línies i punts energètics del teu cos i els reconectaré a les línies Llei de la Terra i de la quadrícula energètica universal. Alhora que facilite la interacció amb les freqüències de Reconnective Healing. Aquests tres sistemes energètics romandran alineats i activats per a tu de per vida.

Quin és el teu paper durant les sessions i com has de preparar-te?

Durant la sessió de Reconnexió, romandràs estirat en una llitera, vestit i cap per amunt, amb els ulls tancats i sense sabates. Treballaré amb el camp energètic que envolta el teu cos, per tant no hi haurà contacte físic en cap moment.

Les sessions no requereixen una preparació especial de part teva. Només et recomano rebre-la sense expectatives, sense racionalitzar, jutjar o interpretar el que passa. Tan sols roman atent al cos, observa i sent l'experiència.

A l'acabar la sessió tocaré la teva espatlla suaument per indicar-te que la sessió ha finalitzat. És recomanable que et quedis estirat uns minuts per integrar l'experiència.

 

Què puc sentir?

Els efectes de la Reconnexió Personal no estan limitats a les dues sessions ni al que passi en els dies immediatament posteriors, ja que el procés d'intercanvi d'Energia, Llum i Informació continua per si mateix en el temps. Amb la Reconnexió Personal el que s'activa és un procés d'evolució.

Pot rebre a distància?

La Reconnexió Personal s’ha de rebre de forma presencial. No és possible rebre-la a distància.

Necessito rebre abans una sessió de Reconnective Healing?

No és imprescindible haver rebut abans una sessió de Reconnective Healing.

Quant costa la Reconnexió Personal?

El preu és de 333 €.

 

FAQ sobre Reconnective Healing®

Reconnective Healing® està considerada la forma més avançada de Sanació Energètica del planeta, i està avalada per reconeguts investigadors científics, així com per les experiències de milers de persones al món.

¿Cómo es una sesión de Reconnective Healing® presencial?

Como caso general, durante la sesión de Reconnective Healing®  permanecerás acostad@ en una camilla , vestid@ y boca arriba, con los ojos cerrados y sin zapatos. Si tuvieras alguna dificultad para permanecer en esta posición buscaremos una forma que sea más cómoda para ti. La posición no influye en la interacción con las frecuencias, sólo en tu experiencia.

Perquè no hi hagi interrupcions en la vivència de la teva sessió pots venir vestit amb roba còmoda, sense perfums o aromes intensos (és habitual dins de l'experiència sensorial de les sessions el percebre aromes) i posar el teu telèfon mòbil en mode avió.

A la fi de la sessió, tocaré la teva espatlla suaument per indicar-te que la sessió ha finalitzat. Podràs quedar-te estirat uns minuts per integrar l'experiència.

¿Cómo es una sesión de Reconnective Healing® a distancia?

Busca un lloc tranquil, en el qual puguis tombar-te o seure còmodament i on sàpigues que no tindràs interrupcions durant 30 minuts al menys. Em posaré en contacte amb tu abans d'iniciar la sessió i també quan la finalitzi. En aquest moment, si et ve de gust, podràs compartir la teva vivència amb mi.

Quant dura una sessió?

Les sessions de Reconnective Healing® tenen una durada de fins a 30 minuts (amb nens, animals i plantes poden tenir una durada menor).

Quin és el meu paper durant la sessió?

Et facilitaré l'accés a aquestes Freqüències, és a dir, a l'Energia, Llum i Informació contingudes en elles. En el cas d'una sessió presencial en cap moment hi haurà contacte físic.

Quin és el teu paper durant la sessió i com has de preparar-te?

Las sesiones de Reconnective Healing® no requieren una preparación especial de tu parte. Sólo te invito a  que permanezcas abierto a la experiencia sin expectativas, simplemente sintiendo las sensaciones en el cuerpo sin interpretarlas.  

El teu paper en la sessió consisteix en obrir-te a elles i al que tinguin per a tu, sense forçar res. Les experiències prèvies ens mostren que, com més permets sense objectius predeterminats i sense expectatives, més conscient ets de l'ajuda que t'estan aportant. Centrar-te en un únic resultat possible dificulta que vegis altres possibles beneficis, ja que no és el símptoma el que sana, sinó la persona. Per tant, és la teva decisió d’acceptar-les i de permetre que flueixin en la teva vida i només tu decideixes com aprofitar la teva experiència.

Aquestes "freqüències" accedeixen a tu, en la mesura que tu ho permets i sempre al ritme més adequat per a tu. Pot ser instantani o progressiu, i començarà a la sessió i acabarà quan la seva tasca estigui conclosa.

 

Quantes sessions necessitaré?

El nombre habitual de sessions és d'1 a 3. Algunes persones han notat canvis significatius des de la primera sessió i moltes altres han viscut amb més intensitat la tercera, però no és una norma, de manera que la decisió de quantes rebre és teva. Segueix la teva pròpia crida interior.

En cas de rebre més d'una et recomano que siguin seguides (amb una o dues nits de descans entre mitj). Després, deixa que la sanació que ja s'ha produït es desplegui i es mostri en la teva vida. Si ho desitges, després d'uns mesos pots rebre 1, 2 o 3 sessions més.

¿Cuánto cuesta una sesión de Reconnective Healing®?

Una sessió de Reconnective Healing costa 150 €

Quina és la diferència entre la Sanació Reconnectiva i la Reconnexió Personal?

Reconnective Healing ®

Propòsit

Retorn a l'harmonia i equilibri òptim a nivell físic, mental, emocional i espiritual

Forma de treball del facilitador

El facilitador treballa sobre el teu cos de forma lliure.

Nombre de sessions

Pots rebre d'1 a 3 sessions seguides

Es pot realitzar a distància?

Sí, es pot realitzar a distància.

Es pot repetir?

Sí, passat algun temps, es pot rebre una altra ronda d'1 a 3 sessions.

Preu

150 €

Reconnexió Personal

Propòsit

– Accelera la teva evolució personal.

– Clarifica el teu propòsit de vida i expandeix la teva consciència.

– Retorn a l'equilibri òptim.

Forma de treball del facilitador

Aplicació molt precisa.Es segueix una seqüència concreta a través de punts i línies energètiques del cos.

Nombre de sessions

Es compon de 2 sessions.

Es pot realitzar a distància?

No, només presencialment.

Es pot repetir?

No, només es realitza un cop a la vida.

Preu

333 €

CATALA