Alicia

Hola, sóc Alicia Mateos. Vaig néixer i visc a Barcelona.

Em vaig llicenciar en Biologia i he treballat com a terapeuta integrant Naturopatia, Medicina Tradicional Xinesa, Teràpia Gestalt, Eneagrama, Reiki, Quiromassatge, i MHA, entre moltes altres tècniques energètiques.

Sempre he buscat formes per alleujar el patiment, el meu i el dels altres.

Han estat 20 anys de recerca. Sempre apareixia una nova tècnica, un nou producte, amb el qual millorar la meva pràctica per ajudar més i més ràpid.

Reconnective Healing és el final de la meva recerca.

 Després de la meva Reconnexió vaig començar a tenir experiències d'unitat amb altres persones. Allò que tantes vegades havia llegit en els llibres espirituals, de cop i volta estava allà, al meu abast, sense esforç, sense res a fer per merèixer-ho. 

Senzillament vaig recordar que sóc Amor, que tots ho som. Aquesta és la meva veritat, la que Reconnective Healing em va ajudar a recordar.

El procés es segueix desplegant i abarcant totes les àrees de la meva vida. Entenc ara que la sanació és molt més que curar-se d'una malaltia, física, mental o emocional, tenir èxit o relacions sanes. Per això dedico ara el meu temps i energia a expandir la consciència de totalitat que ens porten les freqüències de Reconnective Healing.

Somio amb el dia en què la humanitat al complet recordi la seva pròpia bellesa.

CATALA
CASTELLANO CATALA