Alicia

Hola, sóc Alicia Mateos. Vaig néixer i visc a Barcelona.

Em vaig llicenciar en Biologia i he treballat com a terapeuta integrant Naturopatia, Medicina Tradicional Xinesa, Teràpia Gestalt, Eneagrama, Reiki, Quiromassatge, i MHA, entre moltes altres tècniques energètiques.

Sempre he buscat formes per alleujar el patiment, el meu i el dels altres.

Han estat 20 anys de recerca. Sempre apareixia una nova tècnica, un nou producte, amb el qual millorar la meva pràctica per ajudar més i més ràpid.

Reconnective Healing és el final de la meva recerca.

 Després de la meva Reconnexió vaig començar a tenir experiències d'unitat amb altres persones. Allò que tantes vegades havia llegit en els llibres espirituals, de cop i volta estava allà, al meu abast, sense esforç, sense res a fer per merèixer-ho. 

Senzillament vaig recordar que sóc Amor, que tots ho som. Aquesta és la meva veritat, la que Reconnective Healing em va ajudar a recordar.

El procés es segueix desplegant i abarcant totes les àrees de la meva vida. Entenc ara que la sanació és molt més que curar-se d'una malaltia, física, mental o emocional, tenir èxit o relacions sanes. Per això dedico ara el meu temps i energia a expandir la consciència de totalitat que ens porten les freqüències de Reconnective Healing.

Somio amb el dia en què la humanitat al complet recordi la seva pròpia bellesa.

CATALA