Les Freqüències

Com arriben a nosaltres Les Freqüències de Sanació: La Història d'Eric

El Dr Eric Pearl va dirigir durant 12 anys una consulta quiropràctica d’èxit a Los Angeles. Li deien el "quiropràctic de les estrelles" ja que a ell acudien nombrosos personatges públics de Hollywood. Fins que a l'agost de 1993 diversos dels seus pacients van començar a dir-li que sentien les seves mans abans de que ell els toqués, alhora que experimentaven moviments involuntaris en el seu cos. Aquests fenòmens es van acompanyar de sobtades i inexplicables curacions de malalties greus com càncer, epilèpsia, síndrome de fatiga crònica, esclerosi múltiple, osteoartritis, malformacions de naixement, paràlisi cerebral.

Per a la seva sorpresa, 50 pacients diferents i que no es coneixien entre si, al llarg de 3 mesos, es van quedar en un estat alterat de consciència durant la seva sessió i van repetir les mateixes 6 frases:

  1. Venim per dir-te que continuïs fent el que estàs fent.
  2. El que estàs fent és portar llum i informació al planeta
  3. El que estàs fent és reconnectar els fils.
  4. El que estàs fent és reconnectar les cordes.
  5. Has de saber que ets un mestre.
  6. Hem vingut per la teva reputació.

De cap manera es podia negar que estava passant quelcom real i profund. Tractant d'entendre el que estava succeint, Eric va consultar amb líders en ciència, medicina i espiritualitat, descobrint que tampoc tenien les respostes. Diu "Vaig tenir la percepció que se m'havia atorgat un gran do i vaig decidir acceptar-ho". 

Les històries de les seves curacions van fer que comencessin a sol·licitar la seva presència en diferents programes de televisió als Estats Units i al voltant de el món. Va ser convidat a parlar en Les Nacions Unides. Va presentar una audiència que va omplir el Madison Square Garden a la ciutat Nova York, i els seus seminaris han estat destacats en diverses publicacions com The New York Times.

Les seves sanacions també han despertat gran interès en doctors i investigadors mèdics en hospitals i universitats de tot el món. Com el Jackson Memorial Hospital, UCLA, Cedars-Sinai Medical Center, the VA Hospital, University of Minnesota, Universitat de Miami Medical School i University of Arizona, on Eric va parlar als metges a petició del Dr. Andrew Weil. S'han publicat diversos estudis científics sobre l'efecte de les freqüències de sanació sota la direcció de famosos científics com Gary Schwartz, PhD., Guillermo Tiller PhD., entre d'altres.

A aquest enfoc de sanació integral que transcendeix la "sanació energètica" i els seus complexos rituals i tècniques, Eric ho va denominar Reconnective Healing®.

Va descobrir també que aquest do no havia estat lliurat només per a ell sinó que podia ensenyar a altres persones. En l'actualitat, Eric i el seu equip viatgen contínuament pel món impartint programes de formació on pots aprendre a sanar-te a tu mateix i a sanar a altres de forma senzilla i completa. 

Ja som més de 100.000 persones formades al món.

CATALA